Impressum

Impressum

Firmaadresse

Preventis GmbH
Stubenwald-Allee 8a
64625 Bensheim
Tlf. +49 6251 70711-0
Faks +49 6251 70711-25
Epost: info@preventis.com

Ledelse

Dr. Franz Paul Armbruster
Registerrett: Darmstadt HRB 25632
Mva-nummer: DE231880202

 

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for innhold

 

Som tjenesteleverandør er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget innhold på disse sidene i henhold til de generelle lovene. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi imidlertid som leverandør ikke forpliktet til å overvåke formidlede eller lagret tredjepartsinformasjon eller undersøke omstendigheter som indikerer ulovlig aktivitet. Forpliktelser til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon under generell lov forblir upåvirket. Et ansvar i denne forbindelse er imidlertid kun mulig fra den datoen vi får kunnskap om en bestemt overtredelse. Ved varsel om lovbrudd, vil vi fjerne dette innholdet umiddelbart.

 

Ansvar for lenker

Tilbudet vårt inneholder lenker til eksterne nettsteder til tredjeparter hvis innhold vi ikke har innflytelse på. Derfor kan vi ikke påta seg noe ansvar for dette eksterne innholdet. Den respektive leverandøren eller operatøren av sidene er alltid ansvarlig for innholdet på de koblede sidene. De tilkoblede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på det tidspunktet da de ble koblet til. Det ble da ikke funnet ulovlig innhold på sidene. En permanent innholdskontroll av de koblede sidene er imidlertid ikke mulig uten konkret bevis på overtredelse. Ved varsel om lovbrudd, vil lenken(e) bli fjernet umiddelbart.

Opphavsrett

 

Innhold og arbeider på disse sidene gjøres av nettstedets operatører og er underlagt tysk lov om opphavsrett. Reproduksjon, bearbeiding, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor grensen for opphavsrett krever skriftlig samtykke fra den respektive forfatter eller skaperen. Nedlastinger og kopier fra dette nettstedet er kun for privat, ikke-kommersiell bruk. Dersom innholdet på denne siden ikke ble opprettet av operatøren, tilfaller opphavsretten tredjeparter. Innhold fra tredjepart identifiseres spesifikt som sådant. Dersom du likevel skulle oppdage brudd på opphavsretten, ber vi om at du informerer oss om dette. Ved varsel om lovbrudd, vil slikt innhold bli fjernet umiddelbart.

 

Ønsker ikke reklame via epost

Bruken av publisert kontaktinformasjon til sending av ikke uttrykkelig ønsket reklame og informasjonsmateriale er ikke ønskelig. Operatørene av sidene forbeholder seg uttrykkelig retten til å ta rettslige skritt ved uoppfordret sending av reklameinformasjon og søppelpost via epost.